Post by temechestcontmen on Mar 4, 2022 23:08:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Transylvania Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Transylvania Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде глитцх токени ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Transylvania Adventures 2022 version ▞▞▞
није тако сјајан као што се рекламира и не могу ни да га оценим с обзиром на чињеницу да нисам могао ни да га играм. игра само наставља да се учитава, али никада не почиње.
Управо преузето, уживам до сада, изгледа веома пријатно.
Забавна игра Триилиес иоур хеарт Али постоје неке грешке као што је ако имам 5 срца и изгубим 1 срце, сва сломљена срца
Заиста уживам у овој игрици, графика је одлична, као и искуство! Од последњег ажурирања све грешке су поправљене и игра је боља него икад!! Хвала Црази Лабс од ТабТале!!! волим ову игру!
Aventura Hotel Transylvania Aventura qczn
то је веома добра игра за мене јер волим хотел Трансилванија први филм, 2. филм и 3. филм који је управо изашао прошле године.
Гомила реклама. Превисе спора...
Aventura no Hotel Transilvânia Aventura yuy
Шта се дођавола дешава са огласима и игрицом јер не функционише како би требало. Послаћу имејл Гоогле Плаи-у да га потпуно уклоним. Сони Пицтурес најгори програмери икада....😡😡😡
Супер игра ја играм од 4 године
веома лоше. контроле не раде. а након гледања видеа да бисте добили бесплатан поклон игра се искључује и морате поново да покренете. ЈАКО ЛОША ИГРА!😡😡😡
Мислим да је ок
расправа о количини огласа, чак и након плаћања без реклама!!!!!!
Чини се да је веома лако и забавно и понекад се појављују рекламе. Ипак је забавно. Мислим да би други људи требали да играју ову игру.
Игра је била одлична, али од последњег ажурирања не могу да играм ниједан ниво. Дозволиће ми да одаберем ниво и карактер, али неће проћи поред екрана за укључење. Молимо поправите и даћу 5 звездица!
Дајем 5 звездица 💋💋💋 игра супер
ЈАКО ДОБРА ИГРА!!! Анимација је невероватна, контроле су невероватне, СВЕ ЈЕ НЕВЕРОВАТНО!!!
стално се смрзавао
ВОЛИМ музику, тако је мистериозна и цоол, и добра анимација, лаке контроле, требало би да је волите😁😀😀😁🤣😃🤣😃
Игра је забавна, али реклама после нивоа је веома досадна!
Game Cocktail Kumarhane Oyunları ogxv
Деинсталирањем, имате ПРЕВИШЕ ОГЛАСА пре него што могу да почнем да играм... То је досадно!
Gledaj Hotel Transylvania: Transformania cijeli film serbija.Star Dogs: Tropical adventure film online potpuno besplatan. Star Dogs: Film o tropskoj avanturi na
Одличан концепт, међутим игра ужасно заостаје па ћу нажалост морати да је деинсталирам. Једина апликација са којом имам тај проблем. разочаравајуће...
Превише огласа, губите време.
Волео сам игру све док нисам стигао до нивоа 19. На почетку покретања апликације сада остаје заглављен на симболу палице са музиком која свира више од једног минута, а затим ме обара. Ово искуство је било пре и после недавног ажурирања .
веома добра игра али настави да се заглављујем на рекламама онда губим своје место у игри 😞😞
добра игра, али присиљавајте да гледате видео сваки пут када завршите ниво који желим да играм не гледајте глупи видео све време
Hotel Transylvania Adventures Äventyr uta
Свиђа ми се игра, али је такође мрзим јер сваки пут када гледам рекламу, игра се врти и губим животе и енергију. Деинсталирао игру!
Motiv Hotel Transylvania 2 voznja štampamo kao postere, slike na platnu ili slike na drvetu. ... A tale of high adventure and survival!
Filmovi MKV-.2 avr. ... i zelena jaja Pac-Man and the Ghostly Adventures Hotel Transylvania Edgar Rice
Престала је да ради. Поправите то уместо мене, али то је добра игра
Није толико заразна, само ок.. Није занимљиво🙄 Ништа не може победити магично дивљање 💕..
Hotel Transylvania Adventures სათავგადასავლო jku
Игра је добра Али прво морају бити 2 карактера Само један лик није добар
Hotel Transylvania Adventures Adventure ukib
Игра је прилично забавна. Има превише огласа. На сваком нивоу постоје огласи. Деинсталираћу јер рекламе уништавају иначе слатку игру.