Post by temechestcontmen on Mar 4, 2022 23:02:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Express : Cooking Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Express : Cooking Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченні ключі ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Express : Cooking Chef 2022 version ▞▞▞
Мої діти отримали задоволення
Це дуже гарна гра, а також багато рівнів, є багато видів їжі, справді захоплююча гра
застрягає, будь ласка, виправте. Я намагався грати в гру, але вона застрягла
Дякую, що створили гру
Найкраща кулінарна гра, в яку я коли-небудь грав... вона має багато рівнів, а їжа різних країн реалістична
Ще одна чудова гра. Мені подобаються всі ігри gameicreate, які не перестають працювати, а оцінюють більше 5 зірок
Так весело. Тепер є збій..Я на рівні Марокко, і він не дає мені користуватися жодним із приладів, крім сковороди. Я розчарований, тому що я дуже люблю цю гру.. Будь ласка, виправте помилки, щоб я міг поставити 5 зірок, як на початку...
Cooking Express : Cooking Chef Arkaadmängud zyd
Ця гра ще не встановлена, вона встановлюється лише до 75./.
Вечеря
Так, це так круто і дуже хороша гра, поки я відчуваю себе низько❤ це дуже цікава гра для всіх, і мені це подобається, але ми хочемо трохи терпіння, щоб грати в цю гру, хоча це дуже цікава гра для гри
мені подобається.
Я поставив лише 3 зірки, тому що гра мене дуже розлютила 😠😠
Мені подобається ця гра, в цій грі є виклики, а також дуже складні рівні
Я встановив перший кулінарний експрес, і мені він сподобався. З грою проблем не було. Але я відчуваю себе незручно з новою версією. Він не працює гладко і часто зависає. Це змушує мене багато разів втрачати зірки. Це тому, що для завантаження цієї гри потрібна більша куота? Не так, як перший. Тому ця гра не працюватиме гладко на певних пристроях. Будь ласка, виправте це або поверніться до першої версії.
Cooking Express : Cooking Chef アーケード kus
Isase jyada ghatiya bakwas гра 3-го класу головна aaj tak jindagi mein Nahin khaeli просто не завантажуйся, не витрачай свій MB, ваші дані в цій бакваі прийшли просто шалена трата часу
Я не розумію, чому після оновлення гри 20/11/2020 все ще не отримується новий вантажівка... Я думаю, що я видалю його.. Не можу дивитися відео, щоб отримати більше діамантів
😌👌 seron vaeo cueri ther beleo control diflo труднощі nyo leveel drerjo
Завантажується дуже повільно, тому поставте 3 зірки..
Непогано
Не впевнений
Це хороша гра
ці кулінарні ігри такі дивовижні та супер-антистрес, які відповідають за красиві та інші ігри, як правило, будь-якого віку та дорослі, дякую, до побачення, встановіть ці ігри та не забувайте оцінити нас за ці ігри, до побачення, дякую та розповідає нам більше, завантажуйте будь-які програми та ігри для вашої програми і за ваш антистрес до побачення дякую
Деякі вищі рівні неможливо закінчити..
Я хочу стару версію, яка мені не подобається. Багато грошей також оновлюють їжу, і мені доведеться знову завантажувати свої ігри. Будь ласка, поверніть мені стару версію
Ця гра завжди липне, я дратує мене, коли вона липне, ви будь ласка, виправте це, будь ласка, дякую
Cheerleader Champion Dance Off Симулятори cmkm
Після того, як я оновлю цю гру, коли я ввійду в цю гру, вона автоматично існує. будь ласка, виправте цю проблему найближчим часом. Я хочу грати в цю гру, тому що я люблю її
Це дуже поганий досвід, тому що іноді він не може добре почати, але мені не подобається, будь ласка, покращте це
Дуже гарна гра. Я це люблю. Є багато рецептів, рівнів і місць для гри
Cooking Express : Cooking Chef آرکیڈ ecs
Треба заплатити, щоб грати в дошки або дивитися рекламу, щоб грати
Ця гра настільки зла, що я не можу припинити грати в неї, щоб насолоджуватися іншими моїми іграми. Я б рекомендував цю гру всім, хто любить грати в кулінарну гру, яка має свою унікальність, яка відрізняє її від усіх інших ігор типу кулінарії. Продовжуйте оновлювати цю гру, щоб такі люди, як я, мали нові страви, які можна приготувати та подавати Клієнту, а також більше продуктів, які ви можете використовувати для приготування/готування різних страв, а також, можливо, деякі інші страви для деяких свят
люблю цю гру.. хоча це дуже важко, якщо ви досягнете більш високого рівня.
Хоча це хороша гра .. але відчуваю, що рівні дуже довгі .. іноді це може розчарувати під час гри .. крім того, що це гарна гра.
Мені подобається гра, однак після оновлення фактичний рівень не відтворюється.Я можу вибрати вантажівку, відтворити відео чи скористатися своїми продуктами, але гра просто зависає, а потім закривається, коли потрібно почати рівень.
Cooking Express : Cooking Chef આર્કેડ cvz
Ця гра була гарною, але через 1 хвилину каже, що кулінарний експрес зупинився, я б поставив їй п’ять зірок, а поки 1 зірку
Чудовий досвід роботи з іграми
Я видалив гру, і оскільки я знову завантажив її, то гарячі банки, в яких був щоденний бонус, відсутні, чи можете ви поставити її знову.