Post by temechestcontmen on Mar 4, 2022 22:56:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Virus War - Space Shooting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Virus War - Space Shooting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več gems hack ▞▞▞
▞▞▞ Virus War - Space Shooting Game 2022 version ▞▞▞
Odlično je. Rad se igram v prostem času. Toda obstaja veliko oglasov in vsakič, ko dobim powerup, je vedno ravno med virusi in nikoli ne morem priti do njih. Ko se pojavi powerup, mora samodejno priplavati na dno, tako da lahko moja ladja pride do njega. Lepo bi bilo, če lahko nadgradite powerups, tako da lahko trajajo dlje. Bom dal boljšo oceno, če se kaj spremeni!
Ta igra je zabavna, vendar je v tej igri nekaj zelo neprimernih oglasov. To igro igrajo otroci. Ne bi jim bilo treba videti oglasov o animiranih ljudeh, ki govorijo in se obnašajo neprimerno!! To moraš hitro popraviti!! Tako na vaših platformah Android kot iPhone! Popravi to in imaš 5 *!!
Virus War - Space Shooting Game Arkada ezxm
Zelo sem užival v igri. Nisem doživel nobenih hroščev, edina stvar, ki je rahlo dražeča, je, da moraš nenehno gledati oglase, da dobiš diamante za ubijanje virusa. Ampak popolnoma prijetno
Zabavno in zasvoji igranje, vendar ga preveč oglasov pokvari. Morate celo gledati oglase, da pridobite stvari, zaslužene z igranjem, ki bi vam jih dali drugi strelci. Drugače bi bilo 5 zvezdic.
Ta igra se zdi zabavna in ne vem, kako težko je narediti igro in pridobiti nekaj dobička, a resno, oglasi ubijajo to igro, obstaja ogromno oglasov več kot razumno. Če hočeš, da ta igra preživi, zavrni te oglase, brate... včasih moraš igro spraviti tja, preden nekoga udariš v obraz z oglasi. Če je kdo opazil, kolikokrat sem v tem pregledu vnesel oglase, pomnožite ta znesek s 30 in to je število oglasov v tej igri.
To igro sem igral že približno 15 ur ali verjetno več, zato sem pomislil, da bi morda kupil super orožje. 8,99. Kupil sem ga in ga še danes nisem prejel. Razvijalcem sem poslal sporočilo in rekli so, da mi bodo namesto tega dali odškodnino, jaz pa je še nisem prejel. Poslal sem jim e-pošto o tem, kdaj ga bom prejel, pa tudi o vračilu denarja 28. decembra. Še vedno čakam na odgovor. Ne kupujte ničesar od teh razvijalcev. Sploh ti ne bo pomagalo
Virus War - เกมชู้ตติ้งอวกาศ อาร์เคด isxr
To je odlična igra, kar se tiče oglasov. Imate možnost nakupa "brez oglasov", toda ko dosežete stopnjo 250, se to spremeni v delo "9 proti 5". Ravni so dolgočasne, kratke in prejmete manj povečanj. V bistvu je vedno znova ista raven. Dajem 3 zvezdice.
Ok igra. Ampak mi kar naprej govori, da je omrežno območje takoooo, da moram izbrisati igro in izgubiti shranjene podatke. Če mi pošljejo sporočilo, da popravim, bom spremenil na 5 zvezdic.
Zabavna igra. Dal bi ji 5 zvezdic, vendar ima brezplačna različica preveč oglasov. Skoraj vsakič, ko umreš, čakaš 20 sekund, da se oglas konča.
Veliko hroščev, a na splošno dobra nevihta. Vseeno je veliko oglasov in odstranitev jih je 9,99. Po stopnji 120 se pojavi napaka, ko ima težave z upodabljanjem ali sledenjem velikih asimilatorskih kosov, ki jih začne metati na vas, do točke, ko se občasno teleportirajo proti vam, in če ste na njeni poti, je to skoraj takojšnja smrt.smešno, koliko dodatkov je vsiljenih igralcu, potem ko je izbral brez dodatka za množitelj samo za nadaljevanje, ker si umrl prezgodaj, veš kaj, dodaj v obraz! zato je bolje, da sprejmete bonus za ogled oglasa, ker si boste oglas ogledali, tudi če se tega niste odločili. Želim si, da ne bi bilo tako, ni slaba arkadna igra s hitrim tempom. no, po enem tednu sem končal z igranjem tvoje igre.
Ne morem zahtevati diamantov, vedno prosim počakajte sekundo. Ganda sana ng game, vendar mislim, da je nepošteno, tudi moje sestre igrajo to igro zaradi mene, vendar sem presenečen, da lahko zahtevajo diamante. Prosim za igro nyo yun lang hvalauuuu. Obljubim, da mi je igra všeč.
V redu..Star sem in že leta uporabljam sisteme Playstation in Nintendo... Ne razumem vseh simbolov v tej igri. Želim si, da bi bila stran za razlago. Moja prva izpostavljenost igram na mojem Androidu me je tavala v temi.
Zabavna igra! Vedno dobivam poziv "počakaj sekundo", ko poskušam gledati oglase za kovance, in tega ne morem storiti že nekaj dni. Malo je frustrirajoče 😕
Iskreno povedano, igra mi je bila zelo všeč, bila je zelo zabavna. Toda ogromna količina oglasov, ki jih razvijalec gleda na vse, je bilo tako zaostreno, da tega nisem mogel več predvajati in oglasi me na splošno ne motijo.
Preveč oglasov, niti plačane možnosti za njihovo odstranitev. poraba denarja za igro postane skoraj obvezna okoli stopnje 90, če želite doseči resničen napredek ali igrati dlje časa. Razen monetizacije BS, ta igra je super.
oglasi se ne nalagajo.. rabim oglase, ki mi pomagajo skozi igro, ampak včasih se oglas ne naloži... nikoli si nisem mislil, da bi si želel oglase v igri.. hahaha. se veselim oglasov vsakič, ko igram.. ampak zdaj, ko želim te oglase, zakaj se ne naložijo???
Ni vredno truda na takšni ravni, kot je.Razumem, da morajo razvijalci monetizirati svoje igre F2P, vendar mora biti prihodek za te fante zelo visok. Preveč oglasov, odstranili so bonus funkcije, tako da boste dosegli počasnejšo raven, zaradi velikega skoka stroškov za dvig ravni pa je ta igra zelo počasen. Tudi 4,99 na mesec je neumno in nič drugega kot denar.
Na splošno je to dobra igra in vredna prenosa. Vendar pa obstajata dve težavi zame, zaradi katerih bi ga verjetno odstranili... 1) Ravni so zelo kratke, pogosto dolge le 10-15 sekund, zato porabim veliko časa za nagrade, menije in oglase v primerjavi z igranjem 2 ) Obstajajo oglasi, ki se predvajajo, ko se niste odločili za ogled oglasa. Razumem, da igra potrebuje oglase, in jih z veseljem gledam za dodatno zlato ali diamante, vendar vsakih nekaj stopenj samo prisili oglas, tudi če se odločite, da ga ne boste gledali.
Igra je gud. Toda vsakič, ko virus izgubi moč, se vedno poveča in postane težko dobiti. To popravite in imate 5 zvezdic. Res uživam v igri
Zabavna igra, vendar so ravni tako kratke, da ne morete uporabiti niti ojačitev ... vsaka raven traja približno 10 sekund, brez pretiravanja.
Odlična igra za krajšanje časa. Lahko bi uporabili nekaj posodobitev, na primer, da bi lahko spremenili barvo ladje, barvo laserjev, ki jih streljate, ali celo, kako izgledajo laserji. Prav tako bi bilo dobro, če bi lahko spremenili videz ladje.
To je bila lepa igra, a zdaj, ko se predvaja video, se zruši. Dobim sporočilo o napaki, da ne more naložiti spletne strani. Moja edina možnost je, da zaprem in izgubim ves svoj denar ali nagrado, ki sem jo pravkar pridobil. Ni nove posodobitve, zato igre ni mogoče posodobiti
Res zabavna igra, ki je začela postajati težka do približno 90. stopnje.Samo nadaljujte z nadgradnjo svojega glavnega orožja, ne zapravljajte kovancev, dokler ne odklenete boljšega sekundarnega orožja.
Veliko vsiljenih oglasov, skoraj ena na vsakih 5 iger, sistem prilagajanja je v redu, igre so neverjetno kratke in nimajo veliko variacij.
Nenehno piše, da povezave ni bilo mogoče vzpostaviti, da bi dobili dodatne bonuse, vendar se oglasi nalagajo v redu. Sumljivo.
ጭራቅ መከላከያ ንጉስ ስልት ovr
V resnici ni igra, ampak bolj igričarska platforma za vsiljevanje oglasov v igralčevo grlo. Kot običajno se začne zabavno in hitro, potem pa se hitro spusti na čakanje, da se oglasi končajo, tako da lahko nadaljujete z igranjem, ali gledate oglase samo, da pridobite nogo v igranju: Želite nadgradnjo svojega orožja? Poglej oglas. Želite dragulje? Poglej oglas. Želite denarni bonus v igri? Poglej oglas. Oh, ne želite gledati oglasa? Vseeno si oglejte oglas. Prenesite to igro(?), če želite samo gledati oglase.
OGLASI OGLASI OGLASI!!! 10 sekund igranja. 30 sekundni oglasi. Kaj se zgodi, če se ne odločite za ogled oglasov? Pa ti vseeno dobiš vsiljen oglas!! kar 5-10 sekund ni mogoče preskočiti. Oh, želite samo pobrati nagrado za dosežke? Tukaj je še 30-sekundni nepreskočljiv oglas! Običajno rad podpiram razvijalce, vendar ne za te požrešne mofoje. Pravzaprav nimate izbire, da ne bi gledali oglasov. Če želite dejansko igrati to igro, poiščite mod apk v Googlu, ki je brez oglasov.
POPRAVI SVOJO IGRO, prosim, popravi viruspedia, niti mi jih ne dovoli zahtevati, samo pravi, prosim počakaj, potem pa ne naredi ničesar
Obožujem to igro, začel sem je igrati pred 2 dnevoma in sem precej odvisen od tega. Nič slabega za povedati bi rad videl, da bi bil vmesnik nekoliko bolj zanesljiv od določenih telefonov, vendar mi je ta igra res všeč!!!
Bilo bi zabavno, a zaradi njih je čez nekaj časa tako težko prehoditi nivoje, da je skoraj nesmiselno. Za napredovanje si boste morali ogledati približno 500 oglasov na raven. POT DO MNOGO OGLASOV!!!!!!!!
Jaz ljubim to igro. Je ena redkih mobilnih iger, ki ni dolgočasna prvih 30 minut. To si zasluži 5 zvezdic, vendar je to ena težava. Vsakič, ko se pridružim, se moj denar zniža na -1000$, a razen tega obožujem to igro in želim si, da bi bila bolj podobna.
OK, če nimaš kaj drugega početi. Igra se zelo hitro ponavlja. Tudi oglasi so ponarejeni. Če imate dober tek, se oglasi ponavadi skrivnostno ne naložijo. Če umreš v 5 sekundah, boš vedno dobil oglas. Ne želijo, da bi dobili veliko nagrado.
Igranje igre je super. Igra precej zamrzne. Prav tako se prepričajte, da ob izstopu ročno zaprete aplikacijo, sicer deluje v ozadju in zamrzne naslednjič, ko odprete igro. To je na Samsung Note 20.
Ko sem odraščal, je bila ena mojih najljubših arkadnih iger 1945. Ko sem prvič slišal za mobilno različico, sem bil zelo navdušen, da sem jo dobil. Potem sem naletel na to igro in tako rekoč našel novo ljubezen. Igranje je preprosto, a zabavno za krajši čas. Glasba je privlačna, umetnost pa ni tako slaba. Moja edina skrb je zahtevati nagrado po ogledu oglasov, kjer jih včasih ne morem zahtevati. Predvsem pa glavne nagrade. Upam, da bo ta problem odpravljen in to kmalu.
Igra je zabavna, toda glasba iz oglasov Angry Birds se začne predvajati kadar koli. Tudi če je aplikacija minimizirana. PROSIMO, POPRAVITE TO!
Odlična igra. Oglasi pa ne delujejo in ne morem pobrati nagrad, zaradi katerih moram gledati oglas. Drugače pa odlično delo.
Zelo zabavno. Enostaven za začetek. Odlična igra, če imate le malo časa. Posodobitev: najnovejša različica zahteva vsiljiva dovoljenja. Žal sem moral odstraniti.
Tukaj imate pravzaprav zelo dobro igro. Ampak potem ste ga oblepili z oglasi. Plačal bi, da bi se znebil oglasov, samo to je bilo treba narediti kot mesečno naročnino.
Čudovit izvrsten strelec.Resnično obožujem različne nastavitve. Vendar bi bilo lepo imeti drevesa spretnosti. Naj vas ne motijo oglasi. Moja izbira je, da jih gledam. Všeč mi je!
Virus War - Space Shooting Game Аркаде cqw
Ta igra je popolna. Ni preveč oglasov, ki moti pozornost, za zmago ni treba plačati. Brez zavajajočih oglasov v trgovini ... Samo dobra igra v slogu vesoljske streljačine
Igra je šala! Potrebujem 10 minut, da ga znižam na 1%. Orožje nikoli ni na moči, ampak za to porabite kovance.
To je zelo zabavna in zasvoji igra, vendar ne morem zahtevati svojih nagrad, ne vidim nobenega oglasa, da bi jih zahteval, zato bi bilo super, če bi to kmalu popravili
Igra je bila posodobljena in gledal sem en videoposnetek in zdaj noben od gumbov za video ne bo deloval. Ne morem dokončati svoje vsakodnevne naloge gledanja 3 videoposnetkov, ko se ne glede na to, kaj počnem, videoposnetki ne predvajajo.Lahko bi bilo zabavno, če ne bi bilo polno hroščev, nekaj, ki razbijajo igro. Po mojem skromnem mnenju se ne bi izogibal, dokler ne dobi pomembne posodobitve za reševanje številnih težav.
Dobra igra. Prepreden z oglasi. Včasih pogosteje kot ne 30 sekund igre z 2 minutami dodajanja. Samo škoda.
Virus War - Space Shooting Game Arkada yxjc
Igranje je zabavno in dobro izgublja čas, a človek, oh, ali se mi naveličajo oglasov... Kot da je vsaka igra, ki obstaja v trgovini Play, polnjena z njimi. Šel sem kupiti igro, z namenom, da jih odstranim, a ti ne moreš... Vse kar lahko narediš je, da kupiš mesečno naročnino. Oprostite, vendar nobena telefonska igra ni vredna mesečne naročnine.
Dandanes se zruši pogosteje. Vem, kaj se je zgodilo, toda ko pridete čez prvih 150 stopenj, se zgodi, da igra narobe ali se zaplete. In zdi se, da postaja pogostejša, več stopenj napredujete.
Odlična igra! Izziv v kasnejših krogih. Odlično za izpade in denarno breme je minimalno z bonusi/oglasi. Uredi: Ne vem, kaj se je zgodilo, vendar ne morem več prejemati svojih bonusov ALI gledati oglasov zanje! Kaj se dogaja razvijalci??!
Včasih bi oglasi povzročili, da se igra zatakne. Za nadaljevanje igre bi morali znova zagnati igro.